македонски Sida si një nga sëmundjet moderne të shoqërisë për çod vit merr me vete një numër të madh viktimash. Theksi kryesor në këtë tregim është vënë te njerëzit që janë bartës të këtij virusi dhe cilat janë situatat psikologjike…