Флаширана vs. Вода од чешма

Флаширана vs. Вода од чешма

Пиењето на минерална газирана или негазирана вода постана животен стил на „здравствено свесните“ луѓе. Таа повеќе не е луксуз и заради тоа ја има на секаде низ светот. Но, според некои истражувања, заради овој факт може да пати нашата планета….