За социјалната шлаканица и болните од ХИВ сида

 Shqip Сидата денеска е една од модерните болести на современото општество. Главниот акцент во целата оваа приказна се дава на луѓето носители на овој вирус и кои се психолошките ситуации со кои што се сретнуваат. Длабочината на човековото незнаење може…