ВИДЕО: Обични луѓе испраќаат пораки за меланома

Дали имате 16 години или познавате некој кој што е на таа возраст? Погледнете го ова видео, споделете  и пренесете ја пораката за заштита од меланома. (354)

ВИДЕО- Жителите во Косово сакаат да се ХИВ позитивни

ВИДЕО- Жителите во Косово сакаат да се ХИВ позитивни

Во следното видео може да видите како граѓаните на Косово одговараат дека со задоволство сакаат да бидат ХИВ позитивни. До каде ли оди човечката неинформираност? (244)