Интервју со Даниел Калајџиевски-програмски координатор за млади во ХЕРА

Интервју со Даниел Калајџиевски-програмски координатор за млади во ХЕРА

За блогот на zdravstvo.kauza.mk интервју направивме со Даниел Калајџиевски – програмски координатор за млади во ХЕРА. Ќе прочитате за сидата во Македонија, за тоа како се третира или не се третира, за важноста на тестирањето и за тоа колкаво е…